بازار مربا و مارمالاد
خانه / مربا موسوی / نمایندگی فروش انواع مربا موسوی

نمایندگی فروش انواع مربا موسوی

داشتن نمایندگی فروش انواع مربا برای کارخانجات بزرگ مانند شرکت مرباسازی موسوی یک اصل ضروری به حساب می آید که انواع این محصول را بتوانند از طریق آنها به فروش برسانند.

یکی از راه هایی که می توانید محصولات خود را به صورت آسان و فراگیر و به صورت گسترده در تمامی نقاط داخل و خارج کشور به فروش برسانید داشتن نمایندگی فروش است.
نمایندگی ها با داشتن تمامی محصولاتشان در سراسر کشور می تواند آنها را به راحتی در اختیار مصرف کننده قرار دهد.
شرکت مربا موسوی با داشتن نمایندگی در سراسر کشور توانسته است خدمات قابل توجهی را به مشتریان ارائه نماید.
این نوع از فروش سبب می شود که مشتریان هر جا که باشند و هر زمان که بخواهند بتوانند انواع مختلفی از این محصول را با طعم های مناسب خریداری کرده و مورد استفاده قرار بدهند.
مربا موسوی مانند انواع دیگر از برندهایش در طعم های گوناگون به تولید انواع مختلفی پرداخته است تا این تنوع سبب راحت شدن خرید برای مشتریان گردد.
فروش انواع مربا

فروش انواع مربا

فروش انواع مربا با طعم ها و برندهای مختلف به اشکال گوناگون صورت می گیرد.
و مشتریان مختلف طعم های خاص و دلخواه خود را به راحتی از مغازه ها و نمایندگی محصولات خاص خریداری می نمایند.
برای دسترسی راحت تر به انواع مربا و محصولاتی از این قبیل انواع برندها تلاش کرده اند تا فروش خود را گسترده تر سازند.

فروش انواع این محصول با طعم و قیمت مناسب با برندهای شناخته شده به راحتی به صورت سفارشی وجود دارد و قابل عرضه به بازار مصرف می باشد.
فروش انواع مربا

انواع مربا موسوی

شامل انواع مربای خوش طعم و متنوع از این محصول با میوه های مختلف می باشد که حجم های مختلف برای آن باعث تنوع بیشترش می شود.
مانند تولیدات دیگر با تنوع دادن به محصول طعم های مختلف و خوبی را برای ما تدارک دیده است.
مشتریان می توانند آن را تهیه کنند و اینکه شما می توانید از طریق اینترنت نوع محصول مورد نظر را ثبت و سفارش و آن را دریافت نمایید.
انواع مربا موسوی

لیست شرکت های تولید کننده مربا در ایران

شرکت های متنوعی در راستای تولید مواد غذایی از جمله مربا، عسل، مارمالاد در کشور شروع به فعالیت کرده اند.
در لیست صنایع غذایی و کشاورزی ایران، هرکدام از این ها در مرتبه و جایگاهی قرار دارند.

از جمله تولید کنندگان را می توان اروم ادا، یک ویک، دلپذیر، موسوی، بیژن، چاشنی و شانا، چین چین و به صبا را ذکر کرد.
شرکت تاکستان، سپاهان و مینا جهت تولید انواع شیشه و درب مربا، ترشی و عسل در تهران و اصفهان و مشهد وجود دارند که محصولات خود را به سرار کشور صادر می کنند.
لیست شرکت های تولید کننده مربا در ایران

اتحادیه تولیدکنندگان مربا

این اتحادیه، از افرادی خوش نام از صنف تولیدکننده این محصول به منظور حمایت از حقوق آنان تشکیل شده است.
در بین کاسبان همکاری ایجاد می شود.
به مصرف کنندگان خدمات بهتر و مناسب تری ارائه می شود.
و همچنین اقتصاد شهر و ارتباط با موسسه های دولتی و غیر دولتی رو به بهبودی می رود.
اتحادیه تولیدکنندگان مربا

طرح توجیهی تولید خیارشور ترشی و مربا

هدف از تشکیل طرح این است که، واحدی احداث شود که قابلیت تولید خیارشور، مربا و شوریجات را داشته باشد.
علاوه بر تامین نیاز منطقه، بخشی از نیاز بازار داخل را به تولیداتی که انجام می دهد، اختصاص دهد.
موارد مصرف و کاربرد ترشیجات و خیارشور این است که معمولا به همراه غذا مورد استفاده قرار می گیرد.

چون خیارشور حالت چاشنی دارد، به صورت زیادی در تهیه ی انواع غذا های سبک و ساندویچ ها به کاربرده می شود تا طعم غذا را برایمان خوشمزه تر کند.
ترشیجات بیشتر حالت سنتی خود را حفظ نموده اند و اغلب همراه غذاهای سنتی که پخته می شوند، مورد مصرف قرار می گیرند.
طرح توجیهی تولید خیارشور ترشی و مربا

تولید مربا خانگی

یکی از مشاغلی که به راحتی می توان در خانه انجام داد، تولید این محصول است.
اگر بتوان برای محصولاتی که تولید کرده اید بستر فروش مناسبی پیدا کنید، درآمد بالایی دارد.
اگر فروش در بین اقوام، دوست و آشنا باشد.
با تهیه مواد مرغوب و استفاده کامل از نکات بهداشتی می توانید اقدام به درست کردن کنید و به فروش برسانید.
اما اگر میخواهید فروش را گسترش دهید، نیاز دارید که برای انجام این کار باید مجوز کارگاه بگیرید.
بعد از اینکه مجوز های لازم را گرفتید، میتوانید به تهیه و عرضه محصول خودتان اقدام کنید.
با تاسیس کارگاه تولیدی حتی اگر کوچک باشد و با به کار گیری دستگاه های مخصوص باعث می شوید که افراد زیادی مشغول به کار شوند و درآمد حاصل شما چند برابر می شود .

برای این که در مورد مجوز اطلاعات لازم رو به دست آورید، می توانید به سایت مشاغل خانگی مراجعه کنید.
تولید مربا خانگی

تولید انواع مربا

تولید انواع مربا مانند هویج، آلبالو، سیب و توت فرنگی هم به صورت خانگی انجام پذیر است و هم به صورت صنعتی و کارخانه ای.
در کل مراحل تولید انواع مربا شبیه به هم می باشند؛ اما بسته به نوع میوه، تفاوت دارد.
تولید انواع مربا

روش تولید مربای صنعتی

میوه باید نسبتا رسیده باشد و عطر، طعم و رنگ آنها کاملا ظاهر شده باشد.

عمده‌ ترین شیرین‌ کننده مورد استفاده در مرباسازی ساکارز یا شکر است که در تولید محصول استفاده می شود.
پکتین عنصری است که در تمام میوه ها با درجات مختلف وجود دارد و باعث تبدیل میوه به مربا می گردد.
معمولا در تهیه آن و دیگر محصولات اسید اضافه می کنند و از انواع مواد افزودنی مجاز مانند مواد طعم ‌دهنده از جمله گلاب و یا اسانس، مواد نگهدارنده (هنگامی غلظت قند مورد استفاده پایین است) رنگ مجاز استفاده می ‌شود.
روش تولید مربای صنعتی

تولید و بسته بندی مربای صنعتی

خط تولید و بسته بندی این محصول به این صورت است:

  • دستگاه خلال کن و پوست گیر
  • دستگاه دم گیر و هسته گیر
  • خرد کن جهت تهیه مارمالاد
  • سکوی پخت مدل
  • پمپ انتقال مواد غذایی با تکه های نسبتاً درشت به پرکن
  • میز کار چرخ دار
  • شستشو و استریل شیشه
  • شوت انتقال
  • تونل خشگ کن
  • خط انتقال قوطی و شیشه
  • شوت برگردان شیشه
  • فیلر اتومات پیستونی
  • وان آماده سازی چرخ دار
  • نوار مجموعه بازرسی ، توزین و دربند شیشه

در مخزن دیگر شکر را در آب جوش حل می کنند.
شربت را به وسیله صافی‌های پارچه‌ای صاف کرده و آن را به دیگ پخت اضافه می کنند.

پخت به دو صورت انجام می شود: یکی پخت در دیگ‌های روباز و دیگری تحت خلأ.
پر کردن و درپوش ‌گذاری، یا با استفاده از ماشین‌های پرکن پیستونی گردان و یا به صورت دستی انجام می شود.
برای تمام روش‌ها یکسان است و برای بسته‌ بندی از ظروف شیشه ‌ای استفاده می ‌شود.
برای خنک کردن شیشه‌ها، آن ها را از زیر دوش‌های آب عبور می دهند که به صورت ماشینی انجام می شود.

تولید و بسته بندی مربای صنعتی

خط تولید مربای صنعتی

فرآیند و مراحل خط تولید مربا شامل موارد زیر است:

  • بررسی میوه از لحاظ طعم و مزه و سالم بودن
  • شستشو و خرد کردن
  • پاستوریزه‌ کردن میوه‌ها
  • پخت مربا
  • پُرکردن ظروف
  • برچسب‌ زدن و بسته‌بندی
  • کنترل کیفیت
    خط تولید مربای صنعتی

فروش مربا به چه صورت است؟

فروش انواع آنها با طعم و مزه و برندهای مختلف انجام می شود.
شما می توانید محصولات را ازنمایندگی ها به صورت فله و عمده خریداری کنید.

برای دسترسی آسان، فروش را هم به صورت آنلاین و اینترنتی قرار داده ایم تا راحت تر در بازار مصرف قابل عرضه باشد.
این محصول به صورت گرمی در شیشه و بسته بندی ها ی مختلف و به صورت تک نفره ارائه می شود.
فروش مربا به چه صورت است

تولید مربا با استویا چیست؟

برای تهیه مربای کم کالری انواع میوه ها با استفاده از شیرین کننده استویا مقدار شکر مورد استفاده نصف میزان در تولید مربای معمولی می‌باشد.
استویا یک گیاه بسیار شیرین است که از آن برای شیرین کردن چای، شربت، مربا و دیگر مواد غذایی استفاده می کنند.
یک مکمل گیاهی که کالری ندارد یا کم کالری است وجایگزین شکر می باشد.
برای لاغری بسیار مفید است.

کمک زیادی به کنترل قند خون افرادی که دیابت دارند می کند. مصرف این ماده در مواد غذایی موجب بروز واکنش‌های آلرژیک نمی ‌شود.
تولید مربا با استویا

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
آقای شکوهی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09123546225
تلفن دفتر تهران: 02175038533
تلفن کارخانه: 04533335655
پست الکترونیکی: info@roodinco.ir

مطلب پیشنهادی

تولید مربای زنجبیل موسوی

مربای زنجبیل با نام و برندهای مختلفی تولید می شود و یکی از انواع خوش طعم این مربا موسوی می باشد که با طعم مناسبی عرضه می گردد. تولید مربا زنجبیل و یا هر نوع دیگری از مربا با نام و برندهای مختلف وجود دارد که می توان مربای زنجبیل را با استفاده از عسل و زنجبیل تازه تهیه کرده و استفاده نمود. برای تهیه مربای زنجبیل از عسل به مقدار کافی استفاده می شود و تولید این مربا که یکی از انواع مربای خوش طعم و خوشزه می باشد رایج بوده و طرفداران زیادی دارد و مربای زنجبیل موسوی نیز یکی از انواع مربای خوش طعم و خوب می باشد که مورد خرید و فروش واقع می گردد.

پاسخی بگذارید

اینستاگرام تلگرام