مارمالا و مربا از نظر ظاهری و طعم چه فرقی با یکدیگر دارند؟ آیا می توان از میوه هایی که برای تهیه مربا استفاده می شود برای مارمالاد نیز استفاده کرد؟
مارمالاد و مربا هر دو ترکیباتی هستند که از میوه و شکر تهیه می شوند و این دو ماده در بین این ترکیبات مشترک می باشد و هر دو دارای طعمی مناسب هستند که به صورت آماده نیز به فروش می رسند. برای تهیه مارمالاد و مربا می توان از میوه های مشترکی استفاده کرد و در مربا تکه های میوه در شربت و یا شهدی که برای آن آماده شده قابل مشاهده است اما در مارمالاد تکه های میوه مشاهده نمی شود و به صورت خمیر شده درمی آید و در نهایت نمی توان تکه های میوه را در مارمالاد تشخیص داد. طعم مربا و مارمالاد شبیه است اما ظاهری متفاوت دارد و گاهی از ترکیبات بیشتری در مارمالاد یا مربا می توان استفاده کرد.

تهیه مارمالاد و مربا
مربا و مارمالاد را با هر میوه شیرین و خوشمزه ای که دوست داشته باشید می توانید تهیه نمایید و طرز تهیه بسیاری از انواع مارمالاد مانند مربا می باشد و هنگام پخت مارمالاد میوه های داخل آن را له می کنند و خمیری می شود و شهد نیز داخل مارمالاد حل می شود. فرق مارمالاد و مربا در ظاهر بیشتر بوده و هر دو طعمی مناسب دارند و می توان غلظت مربا را برای ماندگاری بیشتر کمی غلیظ تر در نظر گرفت اما غلظت بیش از اندازه سبب شکرک زدن مربا می شود.
منبع: ترشی و مربا ایران
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید: | ||
آقای شکوهی راه های ارتباطی: | ||
![]() | شماره موبایل: 09123546225 | |
![]() | تلفن دفتر تهران: 02175038533 | |
![]() | تلفن کارخانه: 04533335655 | |
![]() | پست الکترونیکی: info@roodinco.ir |
برچسبتهیه مربا فرق مارمالاد مربا